Ik ben wie ik ben

Jij bent wie je bent

Ik ben ik

Jij bent jij

Jij bent mij

Samen zijn wij

Ik mag zijn

Jij mag zijn

Wij zijn

Aanwezig

Hier

Nu

I AM

De nieuwe wereld is NU. NU is het juiste moment om iets nieuws te creeren. Een nieuwe en mooie wereld begint bij jezelf. Of beter gezegd in jezelf. Gewoon door jezelf te zijn. Te doen wat jou blij maakt, wat jij te bieden hebt in deze wereld.

De realiteit op dit moment brengt veel veranderingen. Het vraagt zelfs om verandering. Jij en ik kunnen de verandering zijn. Wij samen kunnen het verschil maken. De keuze is aan eenieder van ons. Het mooie ervan is dat we altijd een vrije keuze hebben. Hoe voelt dat? Jij hebt altijd een vrije keuze. Welke keuze je ook maakt, het is altijd de juiste keuze zolang je weet welke keuze je maakt . En daar volledig achter kan staan. Jij hebt de vrije keuze om te gaan doen wat je altijd had willen doen.

Wat zou jij graag zien in de nieuwe wereld? Als jij vrede wenst over de hele wereld. Dan begint dat in jou. Er zal vrede heersen als iedereen vrede heeft met zichzelf. Het fijne is dat jij anderen niet hoeft te veranderen. Alleen jij kan iets in jezelf veranderen. Dan zal je zien dat je omgeving met je mee veranderd.

Het begint met een diepe behoefte en besluit om het anders te gaan doen. Voel die ruimte. Voel die vrijheid. Voel jij deze kans om de verandering te zijn? Geheel op jouw eigen wijze, geheel in jouw tempo, geheel van waar jij nu staat.

In mijn hart voel ik compassie voor eenieder die dit leest. Als jij eerlijk kan zijn naar jezelf. Als jij jezelf mag zijn. Als jij jezelf bent. Als jij ervaren hebt waar het leven werkelijk om gaat. Dan voel ik dat met jou. Want jij bent mij...Samen zijn wij.